Rustdag in Tschiertschen: dinsdag 28 juli : wandeling van Mittelstation Arosa naar Tschiertschen: 5 uur.

Vandaag toch wel weer vroeg opgestaan, in het gezellige hotel ( echt een aanrader deze locatie- de sfeer is super gemoedelijk) ontbeten ( ik slaap in het personeelsappartement) en met het busje meegegaan ( 14 mensen) naar Arosa via een mooie route. Daar met de kabelbaan naar boven , dwars door de wolken naar de top van de Weisshorn. En daar zou ik wel willen blijven, zo fascinerend was het daar boven op de top. Eerst een koffie met torte genomen in het 360 graden restaurant, want de bergen zaten nog in de wolken. Maar dan opeens gebeurt het, de wolken trekken op en er verschijnen toppen met sneeuw die ook weer verdwijnen. Dit schouwspel heb ik wel een dik uur bekeken, zo prachtig! Daarna weer terug met de kabelbaan naar het Mittelstation en vervolgens via een schitterende en heel afwisselende route teruggelopen naar Tschiertschen in 5 uur. Gezellig keuvelend met de familie Houdee en plaatjes schietend van de panorama’s en van de koeien met bel. Heerlijke dag!