Woensdag 29 juli: rustdag: een afkickwandelingetje van 1.5 uur.

Vanmorgen ging ik even informeren of mijn treinticket er wel was ( dat zou door de treinreiswinkel naar het hotel gestuurd worden) en waar ik al bang voor was: geen ticket. Ik heb het aan Tobias en Anna van het wandelhotel overgelaten om het te regelen en ben lekker een wandelingetje gaan maken , omdat het vanmiddag zou gaan regenen. De hele nacht had het geregend en vanmorgen zag ik helemaal niks uit mijn raam, alleen wolken met af en toe een stukje van de kerktoren. Via het natte bospad naar Inner Praden en naar Usser Praden, vol leuke houten chaletjes en terug via de gewone weg die heel langzaam van 1160 naar 1350 gaat. Ik ben net een diesel, dat gaat me goed af, in strak tempo lekker teruggelopen en m’n boterhammetje op het panoramaterras van het hotel opgegeten, nog in een lekker zonnetje. Er was nog geen nieuws over mijn ticket, dus heb ik een middagslaapje gedaan, de was en gedoucht en inmiddels was het hard gaan regenen. M’n administratie bijgewerkt en, afgezien van dit toetje in Tschiertschen  kom ik slechts 97.90 te kort volgens mijn budget voor deze reis en dat vind ik zelf toch tamelijk netjes! Terug in het hotel werd er net voor mij gebeld door de treinreiswinkel: er was iets fout gegaan met de interne communicatie ( zoiets dacht ik al ) maar ze sturen nu een E- ticket per email aan Tobias en de overige kaartjes( Tschiertschen- Chur en Chur- Zurich) kan ik dan later declareren. Zoals altijd lost het zich weer op. Morgenavond om 20.45 vertrek ik van Zurich en ’s morgens ben ik om 08.26 weer in Utrecht. En nog even en dan zie ik jullie allemaal weer en daar kijk ik heel erg naar uit!